Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

First Blood canlı yayın etkinliği başlıyor

08.07.2015 17:45:13
       First Blood canlı yayın etkinliği başlıyor, eğer gerçek bir First Blood savaşçısıysan ve yeteneklerini herkese göstermek istiyorsan bu etkinlik tam senlik. Gerçek bir First Blood Yıldızı olmak senin elinde, erkek-kadın veya hangi yaştan olduğun fark etmez, hemen canlı yayın etkinliğine katıl, büyük ödülü kazanma şansını yakala. Hem First Blood’ın yıldızı, hem de 500 TL’lik büyük ödülün sahibi sen ol!

Etkinlik Zamanı: 10 Ağustos 2015 - 16 Ağustos 2015
Canlı Yayın Sitesi: Tıklayın   
Kolay Bir Şekilde Canlı Yayın Yapma Eğitimi: Tıklayın  
Hatırlatma: Etkinlik başlamadan önce Canlı Yayın eğitimini gözden geçirmenizi ve yayın denemesi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Etkinliğe katılmak için Canlı Yayın Odanızda bulunan “Oyun Seç” kısmından First Blood’ı seçmeniz gerekmektedir. Canlı yayınla ilgili sorularınızı www.facebook.com/nikksystream adresinden Nikksy görevlilerine sorabilirsiniz.

Etkinlik süresince, www.nikksy.com sitesinde First Blood canlı yayını yaparak etkinliğe katılabilirsiniz. Etkinlik süresince her gün First Blood canlı yayını yapan odaların Anlık İzlenme Sayılarına bakılarak ödül kazananlar belirlenecektir. Her gün en fazla Anlık İzlenme Sayısına ulaşan 3 kişi Zengin Altın Paketini kazanacak, etkinlik boyunca haftanın en fazla Anlık İzlenme Sayısına ulaşan 3 kişi ise büyük ödüllerin sahibi olacak!

Günlük Ödüller (Her gün en fazla Anlık İzlenme Sayısına ulaşan 3 yayıncı)
1.’lik Ödülü: 1000 Altın
2.’lik Ödülü: 500 Altın
3.’lük Ödülü: 300 Altın
Etkinlik Büyük Ödülü (Etkinlik boyunca en fazla anlık İzlenme Sayısına ulaşan 3 yayıncı)
1.’lik Ödülü: 10000 Altın
2.’lik Ödülü: 5000 Altın
3.’lük Ödülü: 2000 Altın

Dikkat:
1. Sıralama verilerinde resmi veriler kullanılır ve esas alınır.
2. Yayın odasının adı oyun içerisindeki karakterinizle aynı olmak zorundadır, hediyeler doğrudan canlı yayın odasının ismine yazılmış olan karakter adlarına gönderilecektir, oda adında kullandığınız karakter isminin eksiksiz ve hatasız olmasına dikkat edin, ismi hatalı olan oyuncular hediye kazanamaz.
3. Tüm ödüller 19 Ağustos günü saat 22:00’de oyun içerisindeki posta kutusu aracılığıyla gönderilecektir. Etkinlik sonuçlarını takip etmek için First Blood Fan sayfasını ve First Blood Resmi sitesini takip etmeyi unutmayın.

FirstBlood Resmi Sitesi: Tıklayın  
FirstBlood Masaüstü Eklentisi İndir: Tıklayın  
FirstBlood Facebook Sayfası: //www.facebook.com/FirstBloodTurkey
FirstBlood Destek Maili: trfb_support@oasgame.com


                 FirstBlood Yönetimi